free simple site templates

DIAMONDLOCK
váltózár
beszerelés

tovább ...

A Diamondlock váltózár

A Diamonlock váltózár KABA 24 csapos oldaltmartfuratos, biztonsági zárral van ellátva.

Mobirise

A Diamonlock váltózárat kulccsal tudja lezárni és kinyitni egyaránt. A szimetrikus kulcsot a zárba helyezve, körbeforgatva tudja lezárni a sebváltózárat, így az reteszeli a váltókart hátramenet pozícióban automatáknál "P" állásban.
Nyitása természetesen szintén kulccsal történik a kulcs ellentétes irányú forgatásával.

Diamondlock váltózár ára:

49.900,- Ft

Bruttó ár, tartalmazza az ÁFA-t, a beszerelést és minden egyéb költséget is.

Bankkártya elfogadó hely

A Diamondlock váltózár az esztétikus kivitel mellett komoly védelmet biztosít. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti - automata váltóknál "P" állásban - így akadályozza meg az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, típus-specifikus váltózár, egyedi tartókonzolokkal, törőfejes csavarok és anyák segítségével, oldhatatlan kötéssel kerül beszerelésre a gyári rögzítő pontokra. A váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre.

Kitűnő szelektáló hatása van a sebváltózárnak. Értelmetlen a tolvajnak egy Diamondlock váltózárral védett autót választani, hisz könnyen talál egy, a miénkhez hasonló gépkocsit, védelem nélkül. A sebességváltózár megakadályozza a váltást, kiiktatása rendkívül időigényes lenne, ezért nem a miéénket választják, és ebben az esetben megúsztunk egy gyári-zár cserét, oldalüveg cserét és / vagy rongálást.

A Diamondlock sebváltózár esztétikus kivitelben kényelmes kezelhetőséget biztosít. Váltózárainkban a kulcs elfordításával, egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltózár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata váltóval szerelt gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre.

Mobirise

KABA
24 csapos
biztonsági
zárbetét

  • ESZTÉTIKUS ÉS KÉZENFEKVÓ - a váltó boksz v. kardánboksz oldalán (típusfüggően esetleg felül) elhelyzett váltózárat a kulcs jobb ill. balra fordításával tudjuk kezelni, ... nyitni és zárni.
  • MECHANIKUS - A sebességváltózár teljesen mechanikus védelem. Ezt nem lehet áthidalni, meghekkelni, nincsenek kódok, nem sugároz ki jelet magából és szüksége sincs jelre. Nem lehet kikerülni. Robosztus, mechanikus, bontása mindenképpen zajjal jár és időigényes. Működése passzív, mindentől független.
  • 10 ÉV GARANCIA - A Diamondlock váltózárra 10 év gyártó által vállalt garancia van. Hosszú éveken át megfelelő működést és autója megbízható védelmét biztosítja.

Kulcs és
használat

Használat:
zárás, nyitás kulccsal

Kulcs: 2 db kulcs

Zár:
KABA

Másolás: kódkártyával

Garancia és
minősítések

Garancia: 10 év (gyártói és szerviz)

Minősítések: MABISZ, TÜV, ISO

Nem érinti az autó gyári garanciáját.

Gyártás

Gyártmány: Magyar

Gyártás: Lézervágott, gépjármű típusspecifikus vaskolzol. Rögzítése rejtett, törőfejes csavarral

Alváz fúrás nélkül szerelhető.

Beszállító

Suzuki mk., Opel mk. Peugeot, Citroen

Váltózár kisokos

1 óra.
Megnézhető és megvárható. Nem kell leadni az autót.

Igen.
Megvárható és végigkísérhető a szerelés. Biztos felmerül még egy-két kérdés is, azokra is szivesen válaszolunk.

Nem.
Az autószalonok ugyan ezeket a típusokat értékesítik és ajánlják, csak nyilván jóval drágábban. Nem fúrjuk az alvázat, kizárólag típus-azonos sebváltózárat szerelünk. Olyan keretes zárakat szerelünk csak, amikhez, nem kell módosítani a gyári berendezéseket, 

Amelyik az Ön autójába való.
Pontosan nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Mindegyik váltózár rendkívül biztonságos. Sokmindentől függ, hogy melyik Önnek a legjobb, ... a autó típusa, évjárata, váltója, melyik illeszkedik legjobban az autójába, ... Ön melyiket ismeri már, melyiket szereti, használt-e már váltózárat, stb.. Néha még olyat is figyelembe kell venni, hogy ki ül az anyós ülésen; magas vagy alacsony az illető?!
Ha nem sikerül dönteni, szivesen segítünk.

KABA biztonsági zárbetét

Váltózár beszerelés

A váltózárak beszerelése nem érinti az autó gyári garanciáját.

1

Időpont

Hosszú nyitvatartásunknak köszönhetően Önnek is biztos találunk egy kedvező időpontot. A sebváltózár beszerelésére 1 órát szánjon körülbelül. Egyeztessen időpontot kollégánkkal a 0620 429 3609 -es telefonszámon. 

2

Típus egyeztetés

A gépjármű pontos típus egyeztetése fontos, így gyors és zökkenőmentes lesz a beszerelés. Évjárat, típus, váltó típusa, benzin, dízel, hybrid, stb. Válassza ki a váltózár típusát is. Kérdés esetét hívjon minket, szivesen segítünk.

3

Beszerelés

Várjuk Önt a megbeszélt időpontra. A váltózár beszerelése körülbelül 1 órát vesz igénybe. Természetesen a szerelés végigkísérhető és meg is várható.

Időpont

Időpontot legegyszerűbben telefonon, de emailben vagy itt weboldalunkon is tud egyeztetni. Akár aznap, de legkésőbb 2-3 napon belül el tudjuk vállalni a a raktáron lévő sebváltózár beszerelését. Ritkább típusknál kb. 1-1 1/2 hét a várható beszállítás ideje.
A beszerelés kb 1 órát vesz igénybe, ... akár meg is várhatja. Az autót nem kell leadni.

Beszerlés

A beszerelés 1 órát vesz igénybe, és ez természetesen meg is várható, végigkísérhető. A Diamondlock, Bearlock és Construct váltózárak típus-specifikusak, így nem kell átalakítani, alvázat fúrni vagy faragni őket. Emiatt beszerelésük NEM sérti az autó gyári garanciáját, például ha új autóról van szó.
A beszerelés végignézhető.

Váltózár ár

A váltózár és a beszerelés árát mindig lehetőleg a legalacsonyabban tartjuk, a forgalmazók által is kiajánlott árakon. Figyelembe vesszük a konkurencia árait, az autószalonok árait, szem előtt tartva, hogy Ügyfeleinknek mindig kedvező árakat tudjunk biztosítani. Használja ki visszatérő és családi flotta kedvezményeinket is.

Garancia

A váltózárak NEM sértik a autó gyári garanciáját. Minden váltózár típusra 5 év (10 év) termék és szerelési garancia van, Elvégzett munkáinkra igényesek vagyunk és büszkék is. Ahhoz, hogy ezt garantálni tudjuk, a szerelést szakműhelyünkben végezzük el, nem vállalunk sem helyszínre kiszállást, sem utcán, sem pakolóban, sem bozótosban történő szerelést. Kérjük megértését.

Visa Maestro Mastercard cards

Váltózár szerviz - KAPCSOLAT

Váltózár beszerelés és szerviz          |          Aubiz Bt.          |          T.: +36 20 429 3609          |          info@aubiz.hu